Oldal hozzáadása a kedvencekhez... Facebook profilom RSS Csatorna Ugrás a VírusEllen oldalra... Ugrás a vtsoftware.hu-ra...

A MÁV sztrájk akkor is folytatódik ha megegyeznek...

2008. december 23. 19:59 - Megtekintve: 0x
Épp most néztem az @TW-n az Egyenes Beszéd műsort és eléggé meglepett mit hallottam...
A VDSZSZ akkor is folytatná a sztrájkot ha megegyeznének a nettó 250.000/máv dolgozó kiosztrásáról. Hát ez gyönyörű.

Kérdezte a műsorvezető a VDSZSZ "elnökétől", hogy volt egy nyilatkozata hol azt mondta, hogy ha sikerül megegyezniük, folytatnák a sztrájkot SZOLIDALITÁSBÓL a Ferihegyiek sztrájkjával és ő ezt nem érti. "Akkor a balhéra megy ki az egész?"
- Nem, mert ha valaki a szolidalitást balhénak véli az bővítse az ismereteit. (már ez a mondat is elképesztő, szerintem is balhéra megy ki az egész)
- De ha most, pl. ma sikerülne megállapodni akkor is folytatnák a sztrájkot, mert szolidalitás? Aki sztrájkol majdnem Áprilistól kezdve, az folytatja ugyan úgy a dolgokat, nem szenvedett már pár ember tőlük?

Kb. eddig néztem. 1. nem tudtam hallgatni azt a b@rom@rcút... és ki kellett jönnöm ezt leírni.
Hát ez elképesztő. Már bocsánat a MÁV-osoktól, tudom nem Ők irányítják ezt az egészet, hanem a VDSZSZ, de ez akkor is túlzás.
Ha megegyeznek, ha nem, akkor is folytatják, szolidalitásból.
Hány ember nem tudott beérni a vizsgáira, mit beérni, elindulni, hány embert rúghattak ki, mert nem tudott bemenni dolgozni, hányak nem tudják meglátogatni a szüleit, nagyszüleit mert nincs vonat.

Ez azért elképesztő, mikor meghallottam, hogy a Malév sztrájkja miatt sem fog a vonat sem járni, ott "elborultam"... UNDORÍTÓ méghogy szolidalitás. Tényleg a balhé...

Hozzászólások:

Új hozzászólás...

Neved:
e-Mail címed:
Hozzászólásod:
pocketsize
pocketsize
pocketsize
pocketsize